Blijf op de hoogte van de laatste Nieuws 

NU ACTEEL:

Workshops
Workshops
Macrame verpakkingen
Winkel
Techniek & Technisch Design
Techniek
Stefanie van Wendel de Joode

Stefanie van Heusden

Eigenaar Colours of Life
Auteur Macramé, nieuwe stijl!
Ik hou ervan mensen te motiveren om zelf iets te ontwerpen.
Het is mooi om te zien, wanneer mensen trots zijn op hun eigen werk.

Colour of Life is bekend van de vele beurzen waarop onder andere handwerk workshops worden gegeven voor beginners en gevorderden. We ontwerpen patronen voor bedrijven en magazines. Stefanie schreef 2 macramé boeken. Van haar laatste boek Macramé in Colours kun je in onze webshop materialen en pakketten bestellen en nog veel meer vinden. Wil je workshop Macramé of andere techniek volgen klik dan op workshops of online workshops. Ook geven we op locatie lessen.

Lees meer...

Via Colours of Life werk ik ook regelmatig samen met scholen, verenigingen en culturele centra om de begeleiding te verzorgen op diverse vakgebieden, zoals de crea-lessen, de technieklessen en bij projecten. Binnen het voortgezet onderwijs ben ik werkzaam geweest binnen de vakken Natuurkunde, Science en Techniek en Scheikunde. Tevens zijn we stagebedrijf voor het MBO.

Met de Talentgroep Technisch Design richt ik mij binnen scholen op jongeren met een hoogbegaafdheid profiel. Hierin geven we de lessen “leren onderzoeken” en “leren ontwerpen”

Kortom ik geniet – bij het zien van de vele colours of life.
Wat zijn er toch veel mooie dingen in het leven!
Liefs, Stefanie.