macrame kussens en poef
Macrame Garden Summer lamp
fuiklamp durable double four ontwerp Colours of Life.nl

Gratis patronen macramé, haken en meer…

In onze webshop zijn vele gratis patronen zijn te downloaden. Deze staan onder de “pakketten” en “patronen”, je ziet dan neen directe link om de patronen te kunnen downloaden.
TIP: Op vele foto’s kun je ook klikken, hier zit vaak een link of verwijzing achter om door te gaan naar het juiste patroon.

Zowel voor macramé als voor het haken zijn er patronen ontworpen door Colours of Life. Daarbij kun je naar keuze kleuren en soorten materialen meebestellen.
In de afgelopen jaren hebben we zo’n 400 patronen ontworpen, graag geven we je advies en uitleg als je nog iets te vragen hebt hierover.

Voor diverse bedrijven, Durableyarns, Hobbyhandig en aan de Haak heeft Colours of Life patronen, pakketten en projecten ontwikkeld en gemaakt. Uiteraard zijn alle patronen onder de naam coloursoflife.nl onder copyright. Ook voor mijn boeken zijn er eigen patronen en pakketten op de site te vinden. Onder de vele pakketten staan gratis downloads van de patronen. Kijk lekker rond op de pakketten en patronen menu’s.

Voor vele magazines als hobbyhandig, aan de Haak, Seasons, Handwerken zonder grenzen en organisaties als Ouderenfonds (samen breien), Madurodam, Knit en Knot, oma’s vierkantjes actie van Kinderhulp, Muchachomalo, Liniepadfestival en nog veel meer hebben we workshops, films, online beurzen en patronen ontwikkeld.
Vele gratis patronen zijn dan ook beschikbaar hiervoor. Hierdoor kun je heerlijk aan de gang met je hobby en helpen we graag verder. Wellicht zien we je op één van de beurzen of evenementen terug. Altijd gezellig.